Pop on Top Festival Valkenburg 2019

Heuvelland Fiets 4 Daagse
28 maart 2019

Pop on Top Festival Valkenburg 2019

Op zaterdag 25 en zondag 26 mei 2019 zal het Kuurpark op de top van de Cauberg voor de achtste keer geheel in het teken staan van het Pop on Top festival!

Gezellig met je vrienden, familie, kennissen naar het Pop on Top festival? Kom dan op zaterdag 25 en/of zondag 26 mei 2019 naar het Kuurpark op de top van de Cauberg waar het Pop on Top festival plaatsvindt!

Pop on Top 
Het Pop on Top festival is een (familie) festival dat staat voor een ongedwongen sfeer! Gedurende het festival is er vermaak voor jong en oud: van verschillende genres muziek tot aan uitdagende en onvergetelijke activiteiten voor kinderen! Bijzonder aan Pop on Top is de locatie: bovenaan de prachtige Cauberg. De groene omgeving van de Cauberg en het uitzicht zorgen voor een bijzondere beleving van het festival waardoor de sfeer er altijd goed in zit.

Comments are closed.