WIELERFESTIVAL CAUBERG 6 T/M 8 september 2019

Mh2d, 21 & 22 september 2019
9 augustus 2019

WIELERFESTIVAL CAUBERG 6 T/M 8 september 2019

Wielerfestival Cauberg, een meerdaags festival om de passie voor de fiets te delen en te vieren. Het weekend start op vrijdag met een aantal activiteiten op de Cauberg en in het Shimano Experience Center o.a. Mini Bike Challenge, Swing Biken, Wielercafé en Tijdrit.

Het hoogtepunt van het weekend zal de toertocht op zaterdag zijn. Het is mogelijk om in te schrijven voor verschillende afstanden, namelijk 35, 60, 100 en 160 kilometer, waarbij het uitdagende en heuvelachtige parkoers van de Amstel Gold Race gereden wordt. Na de toertocht kun je genieten en napraten onder het genot van muziek, een hapje en een drankje op het terras bij Landal Kasteeldomein de Cauberg.

Op zaterdag 7 september 2019 vindt tijdens het Wielerfestival Cauberg in Valkenburg de volgende editie van BikevoorParkinson plaats. Ieder jaar organiseert ParkinsonNet dit fietsevenement waarbij mensen met parkinson, zorgverleners en naasten met elkaar op de fiets stappen om parkinson de wereld uit te trappen.

De ziekte van Parkinson stukje bij beetje de wereld uittrappen, dat doet BikevoorParkinson. BikevoorParkinson verbindt, vraagt aandacht en haalt geld op voor parkinson. Dat geld gaat ieder jaar naar één specifiek doel of project dat bijdraagt aan betere zorg voor mensen met parkinson. Dit jaar stappen zij met een grote groep enthousiaste mensen op de fiets voor het ontwikkelen van een online cursus over parkinson, speciaal voor huisartsen en praktijkondersteuners. Kijk voor meer informatie op de website van BikevoorParkinson.nl

Op zondag wordt het weekend afgesloten met clinics door (oud)renners op Landal Kasteeldomein de Cauberg.

Voor de toertocht kun je je nu al inschrijven, De overige activiteiten tijdens Wielerfestival Cauberg zijn nog onder voorbehoud. Houd onze Facebook en website in de gaten voor het definitieve programma en de locaties. Heb jij nog gave ideeën? Je bent welkom om aan te haken. Neem contact op via: info@wielerfestivalcauberg.nl

Comments are closed.